Gerasimovski-Tang: Diskutohet Plani i ri Strategjik Afatmesëm i WIPO

Në takimin e sotëm me Drejtorin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Pronës Intelektuale (WIPO), Z. Darren Tang, diskutuam Planin e ri Strategjik Afatmesëm të WIPO (WIPO) 2022 – 2026.

Gjithashtu rishikuam programin dhe buxhetin e propozuar për 2022/2023 dhe biseduam për bashkëpunimin në të ardhmen me drejtuesit e Zyrave IP dhe çështjet kryesore që ndikojnë në të ardhmen e ekosistemit global të IP.