Gjenovica rreshtohet krah liderit Ali Ahmeti për kryeministrin e parë shqiptar

Gjenovica ashtu si çdoherë tjetër po rreshtohet përkrah Ali Ahmetit dhe Bashkimit Demokratik për Integrim.

Sot, drejtuesit e Shtabit Zgjedhor dhe kandidatët për deputetë, zonj. Vjollca Latifi – Ademi, zonj. Arta Bilalli Zendeli dhe Hasim Deari, takuan strukturën e partisë në Gjenovicë.

Në një bashkëbisedim shumë miqësor kandidatët për deputetë dëgjuan hallet dhe sugjërimet e banorëve të Zonës.

Me #KryeministrinShqiptar, zgjidhja do të jetë më e lehtë për problemet me të cilat ballafaqohet popllata vendase.

Gjenovica ashtu si çdoherë tjetër po rreshtohet përkrah Ali Ahmetit dhe Bashkimit Demokratik për Integrim. Sot,…

Gepostet von BDI Dega Gostivar am Samstag, 27. Juni 2020