Granit Shala mund të jetë deputet i ardhëshëm i Kosovës?

Anëtari i AAK-së, Granit Shala, po shihet si kandidati më potencial për me qenë zëri i fuqishëm i mbështetjes për diasporën në Kuvendin e Kosovës. Shala gjithnjë e më shumë po merr përkrahje për të qenë kandidat serioz për diasporën në Kuvend.

Ai përveç tjerave po merr mbështetje të fuqishme edhe në rrjete sociale me komente të shumta dhe përgezime për kandidimin e tij si deputet për diasporën në Kuvend. Si deshmi për rritjen e përkrahjes për Shalen janë edhe komentet e mëposhtme: