Grubi braktisi Komisionin e Jashtëm: Rregullorja dhe ligji shkelen nga VMRO

Në Komisionin për politikë të jashtme ku ministri Nikolla Dimitrov raporton për mosmarrjen e datës, deputeti Artan Grubi kërkoi pauzë 30 minuta. Kryetari i Komisionit për politikë të jashtme Antonio Milloshoski tha se ky është tentim që të shpëtohet ministri Dimitrov nga kritikat e opozitës dhe tha që do ta udhëheq këtë seancë në kundërshtim me rregulloren dhe ligjin.

Grubi braktisi seancën duke thënë që nuk dua të jam pjesëmarrës në punë të kundërligjshme, pa edukatë, pa kulturë dhe në kundërshtim me rregulloren.