Grubi: Pjesëmarrja masive e njerëzve flet për politikat e drejta të Ali Ahmetit dhe BDI-së

“Pasaportat i hoqëm, kufinjtë i bashkuam, rrugët po i ndërtojmë, po bëhemi 1️⃣

Shifeni gëzimin e madh të qytetarëve, piesëmarrje masive, kjo flet për politikat e drejta të Ali Ahmetit dhe BDI-së.” – thotë Grubi