Grubi: Sot dhamë llogari para qytetarëve të Çairit dhe ecëm sokaqeve të Çarshisë

Deputetë, ministra, kryetar komune, dhamë llogari para qytetarëve të Çairit dhe vizituam punimet në zgjërimin e rrugës së “pllastikave”, takuam afarist, ecëm sokaqeve të Çarshisë, bashkëbiseduam me Esnafin, takuam ndërmarrësit e zonës industriale të Vizbegut, strukturat partiake dhe qytetarët.

Të gjitha që BDI i premton, i realizon. BDI është partia më konzistente në rajon, jo vetëm në vend.

Mandat super i suksesshëm me gati 100% realizim të programit të premtuar zgjedhor.

Së shpejti edhe me një surprizë të madhe

Fitimtar. Vendimtar. Konzistent. Vizionar. BDI!