Grubi: Sot miratuam Ligjin për organizimin rinor dhe politikat rinore

Sot miratuam Ligjin për organizimin rinor dhe politikat rinore për ti përshirë të rinjtë në vendimmarrje. Ligj shumë i rëndësishëm dhe me mbështetje të gjërë.

Për fat të keq, edhe këtë ligj, si shumicën e ligjeve reformuese, opozita nuk e mbështeti dhe as që ka marrë pjesë në hartimin e tekstit, ndërsa gjithë ditën e ka gojën plotë ma fraza boshe dhe përalla.

Shëndosh, ne e bëjmë punën për të gjithë, nuk përtojmë.