Grubi: Ua hoqi të gjitha dilemat sonte Ali Ahmeti duke ju …

“Po bëjnë gara dhe po zihen njëri me tjetrin kush është ose kush ka qenë i BDI-së.

Ua hoqi të gjitha dilemat sonte Ali Ahmeti duke ju thënë se të gjithë jeni të BDI-së” – thotë Grubi