Grubi: Veting për të gjithë funksionerët, gjykatësit dhe prokurorët

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi tha se BDI prioritet të vetin absolut e ka paracaktuar drejtësinë selektive, sundimin e Ligjit, vetingun, luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, duke shtuar se bashkërisht do të krijojmë një shoqëri ku do të mbretëron drejtësia joselektive dhe qytetarët do të ndjehen të barabartë, raporton TV21.
“Falënderoj mediat që bashkarisht po bëjmë përpjekje për të ndërtuar një shoqëri në të cilën qytetarët do të ndjehen të barabartë dhe së bashku do ta luftojmë edhe korrupsionin edhe krimin e organizuar dhe do të imponojmë veting për të gjithë funksionarët”, deklaroi Artan Grubi.