HALIL KASTRATI E SHKËMBEN VETURËN ME DY SHTËPI

Humanisti kosovar, Halil Kastrati, ka njoftuar se veturën që ditë më parë e ka marrë dhuratë, sot e ka këmbyer me dy shtëpi të reja.

Këtë Kastrati e ka bërë të ditur përmes Facebook dhe ka shtuar se ka pasur shumë oferta por e ka pranuar atë që ka japur më shumë.

Lajm special!

Makina qe para dy dite na u dhurua si donacion nga nje bamires tani e ka pronarin e saj

Makinen e mori pronari i firmes Project Line Shpk ne kembim te dy shtepive te reja per familjet nevojtare vlere kjo qe kap shifren e 37 mije eurove dhe qe do te gezohen dy familje me shtepi te reja

Kemi pas shume oferta dhe e zgjodhem ate qe dha me shume per kete makine

Dhuruesin e kesaj makine Zoti e gezofte dhe e shperblefte si dhe pronari i ri e gezofte makinen e ja pafte hajrin