Halil Kastrati i’a dhuron banesën familjes skamnore në Strugë prej 6 anëtarësh

Hoxhë Halil Kastrati me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” sapo ka gëzuar një familje strugane prej 6 anëtarësh duke i dhuruar njê banesë tê re në qytetin e Strugês. Familja e Nazmi Latifit ka jetuar në kushte jashtëzakonisht të vështira prej shumë vitesh.Por nga sot kjo familje 6 anëtarëshe ka banesën e tyre duke ju falenderuar shumë hoxhê Halil Kastratit dhe shoqatës së tij. Halil Kastrati falenderon edhe Armend Shaqirin për pêrkrahjen e madhe për gjetjen e kësaj familje skamnore për tju ndihmuar dhe gjetjen e banesës së re.