Hasanbegu i bashkuar, u rreshtua pas BDI-së (FOTO)

Eshte hapur shtabi i zonës 2, të Degës së BDI-së në Hasanbeg
Në hapje morën shefi i shtabit Raman Ajeti pjesë bartësit e listave fituese në zonën 1 dhe 2, Izet Mexhiti dhe Arbër Ademi.

Edhe Hasanbegu vazhdon të rënditet pas Ali Ahmetit dhe të përkrahë fuqishëm politikat e tij.
Shkurt e shqip edhe Hasanbegu është #knej.