Hiti më i ri nga Edon Zejna mban emrin ‘Zemra’

Me tekst të Ghulos, muzikë, miksim dhe masterizim nga Nurteel këngëtari i njohur Edon Zejna vjen me një super projekt të titulluar ‘Zemra’ ndërkohë që producent ekzekutiv është Labinot Nuraj kurse videoprojekti i realizuar nga Cetinovska. Një këngë mjaft me shije dhe në kohë të duhur vjen pikërisht nga Edoni duke sjellë kështu freski pas sezonës verore të mbingarkuar me shumë projekte muzikore.