Humanisti nga Hasi i Prizrenit, Enver Quni dhuron para për Notre Dame

Flaka që përfshiu vendin më të vizituar në Paris, Notre Dame ka vënë në emociobin human edhe shqiptarët. Pas këngëtarit Labinot Tahiri që dhuroi për këtë tragjedi e për ta rindërtuar atë, edhe një tjetër personazh humanisti Enver quni, nga Hasi i Prizrenit, don të japë kontributin e tij pa caktuar shumën për një ndihmë Notre Damin 850 vjeçar që u dogj. Enveri i cili me punon dhe jeton në Europë e ka prekur kjo fatkeqësi, ndërsa shquhet për shpirtin e tij human duke u bashkuar në në ndihmë me shumë emrave të njohur VIP në botë për rastin e rindërtimin e saj.