I dashur dhe shumë i nderuar Vëlla e Shok nga Tropoja Isa Ferizaj!

Faleminderit nga zemra që e keni shkruar këtë shkrim kaq të jashtëzakonshëm, për nënat që votojnë dhe peshën e madhe që kanë kur ato shkojnë drejtë kutive të votimit, e në të cilin shkrim kryepersonazh është Nena ime Ramizja!

Na ke nderuar shumë me këtë shkrim!

Ke nderuar Nanen time, ke nderuar neve fëmijet e saj, familjen tonë bashkë edhe me stërnipin e saj e nipin tim Akilin, ke nderuar fisin e saj e ai fis është fisi i Hoxhajve nga ku e ka prejardhjen i pavdekshmi Tribuni i Kombit Ramiz Cernica!

Faleminderit shumë!

Do të jemi mirënjohës përgjithmonë!

Me shumë konsideratë!

Ismet Sylejmani
Prishtinë, 9 Tetor 2019!