I martuar dhe me fëmijë: Dalin detaje nga lidhja e Kejvinës me nipin e deputetit

Modelja e ka mohuar një gjë të tillë, madje një reagimin e saj ajo paralajmëroi se do të pa*disë të gjithë gazetarët, me pretendimin se kanë ab*uzuar me emrin e saj pasi ato që janë thënë deri më tani janë të pavërteta.

“Gazeflliqësira do përgjigjeni shumë shpejt për këto artikuj që keni përdorur në emrin tim. Por abu8zoni si kafshët”, shkruan modelja.
Megjithatë, ndonëse ajo e ka mohuar një gjë të tillë, burime të sigurta nga grupi hetimor bëjnë me dije se Kejvina kishte një raport dashurie me Redjan Rrajën.

Ky i fundit ishte i martuar me fëmijë dhe disa ditë në javë qëndronte me familjen e tij në Krujë dhe ditët e tjera të javës bashkëjetonte me modelen bukuroshe.

Redjan Rraja është autori kryesor i dys*huar për at*entatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja, 8 ditë më parë.

Ai është lënë në b*urg nga Gj*ykata e Krim*eve të Rënda, e ndërsa në celularin e sekuestruar iu gjetën biseda të shumta me velinën Kejvina Kthella, duke bërë që kjo e fundit të merret në pyetje nga Prokuroria.