Ilir Sinani oranizon tubim humanitar në Mynhen, të pranishëm Halil Kastrati e Bekim Jashari

Një organizim i madh humanitarë po mbahet më 4 maj 2019 në qytetin Mynhen të Gjermanisë ku n n organizim të biznesmenit të njohur Ilir Sinani, ky event humanitarë pritet të jetë nga më të mëdhejt në diasporë e të pranishëm do jenë shumë personalitete të shquara shqiptare në krye me hoxhën e nderuar Halil Kastrati si një humanist i madh dhe i dëshmuar, kreu i komunës së Skenderajt z. Bekim Jashari, Dr. Musa Musai, Ferhan Jahiu dhe Hevzi Hasani. Tubimi humanitarë ka për qëllim mbledhjen e sa më shumë fondeve nga diaspora për familjet shqiptare në nevojë. Njëkohësisht, Ilir Sinani falenderon gjithë diasporën shqiptare për përkrahjen e jashtëzakonshem që japin për shoqatën humanitare ‘Jetimat e Ballkanit’.