Imer Lladrovci”Të gjithë besimtarëve të fesë islame, ju urojmë agjërim të lehtë”!

Të gjithë besimtarëve të fesë islame, ju urojmë agjërim të lehtë!

Në emër të Konsullatës së Republikës së Kosovës në Shtutgart dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të fesë islame, ua uroj muajin e shenjtë të Ramazanit, me dëshirat më të mira për të qenë i pranueshëm dhe i lehtë.
Muaji i Ramazanit, është muaj i sakrificës, mëshirës dhe faljes, andaj urojmë që të shtohet dashuria, mirëkuptimi dhe besimi në mesin tonë.

Të gjithë agjëruesve ju urojmë agjërim të lehtë!