Indrit Çullhaj bën histori në xhudon shqiptare, publikohet ranglista olimpike

Është publikuar ranglista olimpike dhe sportisti i njohur shqiptar Indrit Cullhaj është renditur i 17 në lojërat olimpike, ku fatkeqësisht u ndal nga dëmtimi në brinjë për të vazhduar drejt medaljes olimpike. Pasi stërvitja e besimi i tij i madh u ndërpre për shkak të këtij dëmtimi, ai nuk do të ndalet me kaq pasiqë si një person punëtor dhe shumë këmbëngulës ka vendosur që të bëj krenar gjithë shqiptarët. Kjo është arritja më e madhe që xhudo shqiptare ka marrë ndonjëherë në historinë e këtij sporti. Ja çfarë shkruan vet Cullhaj:

Zyrtarisht nga Lojrat Olimpike rënditem i 17 -ti
Në rankinglistën Olimpike në peshën -66 kg

I jam shumë mirënjohës sponsorit tim z. Kristian Boci për dëshirën e madhe që ka të na shikoj duke ngritur flamurin në arenat ndërkombëtare, gjithashtu Bashkisë së Tiranës z. Erion Veliaj Ministrisë së Mbrojtje z. Niko Peleshi për mbështetjen e dhënë ndaj meje.