INTERVISTË/Ambasadori francez Thimonier flet për problemet në vend dhe rajon (Video)

Me rastin e ratifikimit të protokollit në NATO dhe shumë zhvillime politike në vend, në një intervistë për Klan Maqedoni ka folur ambasadori francez në vend Christian Thimonier i cili ka folur më gjerësisht mbi tërë situatën politike jo vetëm në Maqedoni por edhe në rajon.

https://www.facebook.com/KlanMacedonia/videos/632070953892650/