Intervistë ekskluzive me kryetarin e OJQ Labeatët, Luigj Camaj (Video)

Në vazhdim mund të ndiqni intervistën ekskluzive me kryetarin e OJQ Labeatët në Mal të Zi, z. Luigj Camaj i cili flet për Infoalb mbi aktivitetin …

Memorandumi i Greçës ose “Libri i Kuq” ka qenë një memorandum prej dymbëdhjetë kërkesash për vendosjen e një vilajeti shqiptar autonom përbrenda Perandorisë Osmane. Memorandumi u shkrua bashkarisht nga Ismail Qemal bej Vlora dhe Luigj Gurakuqi.

Info mbi aktivitetin:

https://sq.wikipedia.org/wiki/Memorandumi_i_Gre%C3%A7%C3%ABs

https://youtu.be/sw7XjoB3JbY