Ismet Sylejmani:”Udheheqesi i popullit shqiptar Ali Ahmeti duke ndezur cigaren”!

Retrospektive

Udheheqesi i popullit shqiptar Ali Ahmeti duke ndezur cigaren!

Duke qene i informuar mire dhe duke e ditur gjithashtu se sa shume dashuri e rrespekt te ndersjelle kane pasur mes vete Heroi i Kombit Gjeneral Fehmi Lladrovci dhe Udheheqesi Ali Ahmeti, mund ta imagjinoj se me sa shume emocione knaqesie por edhe shqetesimi e maraku per mbarevajtjen e procesit te gjate e te nderlikuar te shvillimit te procesit te fillimit te luftes se armatosur çlirimtare per lirine dhe pavaresine e Kosoves,i kane ndezuar cigaret dhe i jane futur analizave dhe debatit te pafund!

Sa herë në jetën e Tij prej ilegali te famshëm,themeluesi te UÇK-se e Komandanti të Shtabit të Përgjithshem të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare e ka ndezur cigaren dhe në ato qaste qfare ka mundur të mendoje valle?…

Në jetën e Tij të gjatë në frontin e luftëtarit kombetar, i ka rënë ta ndezë shpesh cigaren dhe perballe ka pasur shume emra te medhenj e te nderuar!

Jam thelle i bindur se cigaren e ka dhezur me knaqesi e nderim te veçante kurdoherë qe ka shenuar suksese ne luften per çlirimin e popullit shqiptar nga zgjedha pushtuese e ish-Jugosllavise!

Gjithashtu jam i bindur se me emocione te llojit të veçante e ka ndezur cigaren kur eshte kthyer pas shume viteve te ilegalitetit te gjate ne shtepine e Tij ne Zajaz,jo vetem si çlirimtar,por edhe si Komandant i Pergjithshem e Udheheqes i popullit shqiptar!

Foto e bere me 17.12.2014 seli e BDI-se Tetove!