Ismet Sylejmani:”Urime ditëlindjen i nderuar mik Muhamet!

Urime

Urime ditëlindjen i nderuar mik Muhamet!

Ditëlindja jote është ngjarje e madhe, sepse jeta Jote është e veçantë, ngase Ti i nderuar me vetëdije dhe vendosmëri jetën Tënde, e ke vënë në shërbim të jetës së sigurtë të njërit prej shqiptarëve më të mëdhenj, të Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti!

I bëfsh edhe 💯, të lumtura, me shendet të mirë e suksese të mëdha!

Ismet Sylejmani
Prishtinë,12 Shtator 2019!