Isni Jakupi zëvendës drejtor i Fondit të Rrugëve

Mbrëmë në seancën e Qeverisë të mbajtur në Manastir, ndër të tjera Qeveria e RMV ka emëruat disa udhëheqës të institucioneve.

Sipas burimeve brenda qevrisë në rend dite ka qenë edhe emrimi i Isni Jakupit për Zëvendës Drejtor i Fondit të Rrugëve të RMV. Isni Jakupi aktualisht drejton Degën e BDI-s në Saraj dhe më herët ka qenë Drejtor i Fondit PIOM.