ITSHKSH nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Kadri Zeka” nga Gjilani

Itshksh Shkup firmos sot një marveshje bashkpunimi nga Drejtori e ketij Instituti Prof.Dr.Skender Asani me univerzitetin “Kadri Zeka” Gjilan e cila nga ana tjeter u firmos nga Rektori i ketij Univerziteti Prof.Dr.Bajram Kosumi. Në këtë ceremoni ishin të pranishem edhe Prorektori Leka,Prof.Dr.Sefer Tahiri, Analisti Emin Azemi dhe Prof.Dr. Fehari Ramadani, Gazmend Boletini dhe Mehmet Prishtina.Presim që kjo marveshje të konkretizoj dhe implemtoj shumë projekte shkencore dhe kombëtare.