ITSHKSH shënon përvjetorin e 576 të Besëlidhjes së Lezhës! Jeni të ftuar për pjesëmarrje

F T E S Ë

Të nderuar,

Kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë në shënimin e 576-vjetorit të Besëlidhjes së Lezhës, ku njëkohësisht do të bëjmë edhe promovimin e veprimtarisë hulumtuese – shkencore dhe botuese të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup brenda vitit 2019.
Data: 2 Mars 2020 (e hënë), ora 11:00,
Vendi: Salla “Wilson” në ITSHKSH-Shkup.
Pjesëmarrja juaj na nderon!

Me respekt,

Drejtor
Dr. Skender Asani