Izet Mexhiti: Gjuha shqipe përbën themelin e diturisë dhe atdhetarisë!

Deputeti i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, nga Çairi, veprimtari e atdhetari i shquar, Izet Mexhiti, sot, në Ditën e Alfabetit të gjuhës shqipe, ka uruar shqiptarët për këtë ditë madhështore për kombin.

Ai në një shkrim, këtë ditë ua ka uruar shkurt, duke përgëzuar shqiptarët dhe rikujtuar rëndësinë e gjuhës shqipe:

Gjuha shqipe, përbën themelin e diturisë dhe atdhetarisë!
Gëzuar, Ditën e Alfabetit Shqip!
IM