Izet Mexhiti i pranishëm në shpërndarjen e certifikatave të projektit “NLP Communication” (FOTO)

“Qendra analitike hulumtuese “Abdilaqim Ademi” në bashkepunim me Brain tree – Neuro Business Training Center, përfunduan me projketin “NLP Communication” ku gjatë ndarjes së certifikatave ishte edhe Drejtori i qendrës analitike z. Izet Mexhiti.

Ky është edhe grupi i parë në rajon që u trajnua për NLP communications nga trajnuesja e certifikuar ndërkombëtarisht znj. Naile Elezi, dhe që morën certifikata ndërkombëtare për këtë lloj trajnimi nga International Association of NLP Institute.” – thonë nga QAH Abdilaqim Ademi.