Izet Mexhiti porosit dibranët,të bëhemi bashkë për Dibrën dhe ardhmërinë e saj.

Dibra meriton një kryetar me proekte dhe plan konkret për zhvillimin e saj,ky kryetar pa dyshim se është Hekuran Duka.Me këto fjalë shefi i shtabit qendrorë të BDI-së z.Izet Mexhiti ka nisur fjalimin e tij në promovimin e sontëm të kandidatit të BDI-së Hekuran Duka.

Dibra është degë e rëndësishme e implememtimit të mirfilltë të decentralizimit,andaj vetëm një kryetar sikur z.Duka që ka plan dhe program konkret zhvillimorë mund të punoj në drejtim të tëheqjes së fondeve të bashkimit evropian,për zhvillimin e këtij qyteti.

Kjo tha z.Mexhiti mund të arihet vetëm nëse behemi bashkë kështu sikur sonte,sepse Dibra dhe Bashkimi Demokratik për Integrim e meriton këtë gjë.Un që tani e ndjej aromën e fitores.