Izet Mexhiti uron 28 Nëntorin, Shkupi,Tirana,Prishtina,kurrë s’kemi qenë më afër!

Me rastin e Ditës së Flamurit, deputeti Izet Mexhiti, ka uruar shqiptarët për këtë festë madhështore, me pamjet nga festa e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Z. Mexhiti ka deklaruar se Shkupi, Prishtina dhe Tirana, asnjeherë skanë qenë më afër!

Ja postimi i z. Mexhiti në fb:

Të dashur miq, me këto pamje nga manifestimi i 100 vjetorit të pavarësisë së shtetit Shqiptar ua uroj Ditën e Flamurit tonë kombëtar për të cilin gjenerata të tëra sakrifikuan, që ne ta gëzojmë sot në liri.
Shkupi, Prishtina dhe Tirana, asnjeherë skanë qenë më afër!