Izet Mexhiti zgjidhet kryetar dege i BDI-së në Çair

Bashkimi Demokratik për Integrim, Dega Çair sapo ka nisur të mbajë punimet e Kuvendit Zgjedhor, në të cilin do të merr pjesë edhe lideri i BDI-së, Ali Ahmeti. Kuvendi zgjedhor i Degës së Çairit të BDI-së po mbahet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë dhe ka nisur para pak minutave, ku pritet të zgjidhen strukturat e degës së kësaj partie. Kryetar dege është zgjedhur Izet Mexhiti.