Ja cilët kandidat BDI pajtohet për president të Maqedonisë Veriore

Deputeti i BDI-së, Rexhail Ismaili në Rruga Drejt në Alsat sonte tha se BDI mbështet katër kandidat për president të Maqedonisë Veriore.

“Ka disa kandidatë që janë të pranueshëm për BDI-në siç janë Debko Malevski, Llazar Elenovski, Luan Starova dhe Vllado Popovski” u shpreh Ismaili.