Ja kush do të jetë i pari i BDI-së në degën e Studeniçanit

Kuvendi Zgjedhor i Degës së BDI-së në Komunën e Studeniçanit sonte do të zgjedh kryetarin e ri dhe 17 anëtarët e kryesisë së kësaj degës.

Të pranishëm në këtë Kuvend Zgjedhor në Komunën e Studeniçanit do të jenë anëtar të kryesisë së BDI-së, koordinatori për zgjedhje në degën e Studeniçanit,Zekirja Zekiri ,nënkryetari i partisë Izet Mexhiti, dhe Lideri i Bdi-së Ali Ahmeti.

Sipas informatave brenda Bdi-së me degën e Studeniçanit në katër vitet e ardhshmē do të udhëheq Femi Jonuzi,i cili aktualisht është dhe zv.drejtor në burgun e Idrizovës.