Ja kush u zgjodh zëvendës ministër i ri i shëndetësisë

Parlamenti në seancën e sotme me 62 vota pro dhe 12 kundër e emëron Arment Arslanin si zëvendësministër i ri i shëndetësisë në vend të Asim Musës.

Arslani i cili vjen nga rradhët e BDI-së

është specializant në urologji pranë fakultetit të mjekësisë në UKIM.