Ja si e uron vajzën e tij biznismeni dhe atdhetari I shquar Mhill Gjuraj

Çfarë mund të bësh që të sjellësh paqe në botë? Shko në shtëpi dhe duaje familjen tënde,është thënie e të madhes Nëna Terez!

Këtë shembull gjithnjë ka ndjekur dhe atdhetari,humanisti dhe biznismeni i shquar Mhill Gjuraj që jeton dhe vepron në New York.

Përkundër angazhimeve të mëdha si një biznismen i sukseshëm ai gjithmonë gjeti koh për tju përkushtuar familjes.

Sot njëra nga vajzat e tij Laura Gjuraj-Deluca feston një datë me rëndësi,datën kur ajo dy vite më parë i dha fund beqarisë dhe kurorëzoi jetën e saj me Tom Deluca,të cilët sot kan dhe një vajzë me emrin Stela.

Biznismeni Mhill Gjuraj i uron vajzës së tij jet të lumtur bashkshortore me dëshirën për shëndet,lumturi dhe përkushtim kombëtarë.

Përndryshe atdhetari Mhill Gjuraj është baba i dy djemve dhe dy vajzave.