Jakimovski para gjyqit: Do të fitojmë!

Jakimovski i cili doli shkurt para gjyqit i ka përshëndetur gazetarët dhe ka deklaruar se do të fitojmë.

Ish-Kryetari i Komunës së Karposhit, Stevçe Jakimovski mëngjesin e sotëm u arrestua dhe është dorëzuar para gjyqtarit me procedurë paraprake, ndërsa gjyqi ka vendosur se i njëjti ka kryer vepër penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare.