Jehona e Malësisë së Sharrit kthehet nga Azia qendrore me Çmimin e parë

Kultura kombëtare shqipëtare adimirohet nga gjithë bota.

Jehona e Malësisê – Tetovë kthehet më 23. prill nga festivali Turksoy dhe përkrah 22 shteteve dhe 6 grupeve vendore Jehona e malësisë mer çmimin e parê nga Audotriumi , kështu që ja vlejti ardhja jonë në Azin qendrore që të prezentojmë kulturën ton vallet si dhe traditën tonë kombëtare.

Erdhëm në Kyrgizstan për të marë pjesê si grup i vetëm nga mbarë hapsirat shqipëtate mirpo kthehemi në Maqedonin Veriore edhe me çmimin e parë të audiencës kështu që ky çmim na motivon për të punuar më shum në të ardhmen sepse nga këtu presim edhe ftesa të shumta thotë solisti dhe korepitetori i Jehonës së Malsisë.