Jetimat e Ballkanit ndihmojnë 1610 familje në Maqedoninë e Veriut, bëjnë falemnderim ndaj drejtorit të doganave Irfan Buçi

Aksionet tona ne Maqedonine e Veriut!

Jane ndihmuar 1610 familje nevojtare ne shume komuna te Maqedonis se Veriut

Falenderojm zv drejtorin e doganave te Maqedonis se Veriut z. Irfan Buqi i cili vullnetarisht e mori persiper organizimin dhe shperndarjen e krejt pakove ushqimore ne te gjitha komunat bashke me perfaqesuesit tone perfaqesuesin tone Shkelqim Ukshini Shkup, Besim Islami Tetove
Aktivistet vullnetar Afrim Ismajli Kumanove, Shaban Aliu Kumanove, Lulzim Shabani Kumanove si dhe shume aktivist vullnetar

Veç ketyre edhe tridhjet familje jane ndihmuar nga Shaban Aliu ne Kumanove

Listat e donatoreve i gjeni ne fotot e publikuara ne kete postim

Bamires dhe vullnetar Zoti ju shperblefte