Jeton Shaqiri: Vetëm të bashkuar do të tejkalojmë gjithcka…

Kandidati për deputet nga Struga ka vijuar me aksionin humanitar për të ju dalë në ndihmë familjeve nevojtare, në kohën kur vendi po sfidohet nga pandemia Covid 19. Shaqiri në një postim në facebook thotë se nuk ka vend për panik por patjeter se duhet bërë kujdes dhe të solidarizohemi me njëri tjetrin.

Postimi i plotë:

Bashkë deri në fund të luftës me COVID-19! 🙋🏻‍♂️

Vazhdojmë në çdo fshat dhe çdo familje ku ka nevojë.👨‍👩‍👦‍👦

STRUGANËT, PËR STRUGANËT! ✅

Zgjat dorën edhe ti për solidaritet, dashuri dhe përkrahje! 🙌

Nuk ka hapësirë për panik dhe urrejtje..✌️

Me kujdes dhe përkrahje, BASHKË DO TEJKALOJMË GJITHÇKA!🙌👨‍👩‍👦‍👦