Jetonin 1000 km nga Wuhani, arrijnë në Maqedoni dy punëtorët kinez

Gjatë mbrëmjes së djeshme kanë arritur dy kinezët të cilët punojnë në Maqedoninë e Veriut. Testimet e para kanë treguar se nuk kanë koronavirus-covid 19 por do jenë 2 javë të izoluar në Kërçovë. Para se të vijnë në Maqedoni dy shtetasit kinez kanë qenë 15 ditë në vetëizolim në shtëpitë e tyre të cilat ndodhen 1000 km nga Wuhani, vatrën e virusit. Javës së ardhshme në vend do te arrijnë edhe punëtorët e tjerë nga Kina dhe ata do kalojnë përmes të njëjtës procedurë.