Jovanoviq: Ja magjia e Zaevit

A e dëgjuat deklaratën e Zaev për Kanel 5, a e keni dëgjuar atë ndryshim midis dy politikave në vend? Këtu janë projektet e LSDM-së për qytetarët. Këtu është magjia e Zaev:

1.) 600 milion euro mbështetje për investime;

2.) 200 milion euro për bujqësi dhe zhvillim rural;

3.) 60 milion euro për ekologjinë;

4.) Janë rikonstruktuar 32 qendra shëndetësore në vend, janë rritur pagat e punonjësve shëndetësorë, kujdesi shëndetësor i Maqedonisë është i pajisur plotësisht;

5.) Politika sociale do të jetë një përparësi – kujdesi për më të varfërit dhe më të prekurit;

LSDM, thotë Zaev, po udhëheq një fushatë krejtësisht pozitive, duke e mbajtur fjalën dhe Mickoski po udhëheq një fushatë krejtësisht negative, duke premtuar errësirë, rinovim, kthim mbrapa, ringjallje…

Nga ana tjetër, janë arritur të gjitha qëllimet strategjike të këtij vendi: ne jemi anëtar i NATO-s, dhe ne kemi filluar negociatat me BE, që do të thotë që pas 15 korrikut përqendrimi mbetet në shtëpi: reforma e plotë gjyqësore, reforma në arsim, rimëkëmbja ekonomike, hapja e qindra mijëra punë – punë cilësore për të rinjtë.

Ju shikoni, respektohen: idetë, shpejtësia dhe zemra, përkundër errësirës, ​​rinovimi, oligarkia kriminale dhe linçimi. Keni një ofertë.

Zaev ofron shpresë, zemër dhe vizion, Mickoski ofron dhe nuk ofron asgjë. Mickoski është zemra e errësirës.

Ne do ju fitojmë! Përsëri. Dhe perseri. Dhe perseri.