Kaloni një dimër si në përrallë! Horseriding 1MAY ju pret në Kodrën e Diellit

Risi në Kodër të Diellit Horseriding 1MAY për her të parë organizon kalërim,dhe Sajë në stinën e Dimrit.
Organizojmë tura të shkurtëra, 3 orëshe dhe një ditore, me ushqim dhe pa ushqim rezervimet bëhen një ditë përpara në mesenger të Horseriding 1MAY ose në nr.0038976266026.
Të mirseardhur jeni për te shijuar bukurit e malit sharr në stinën e Dimrit !