Kandidati për Kryeminstër shqiptar Naser Ziberi nisi fushatën në Çarshinë e Shkupit

Kandidati për Kryeministër shqiptar Naser Ziberi, nis fushatën me rininë në zemrën e Shkupit në Çarshinë e vjetër.

Atmosferë shumë pozitive për një fushatë tē mbarë për fitore të madhe historike, Kandidati për Kryeministër bashkë me rininë nisën fushatën në Çarshinë e Vjetër. Takime me pronarët e dyqaneve, mikëpritja e tyre e ngrohtë dhe besimi për platformën historike dëshmon se kemi përkrahjen e duhur dhe bashkë do t’ia arrijmë qëllimit!
Na priftë e mbara!
#ShqiptarëtbesojnënëKryeministrinshqiptar
#meNaserZiberinpërKryeministër
#UnëBesoj #PseJo

Kandidati për Kryeministër shqiptar Naser Ziberi, nis fushatën me rininë në zemrën e Shkupit në Çarshinë e…

Gepostet von Shtabi Komunal BDI-Dega Çair am Donnerstag, 25. Juni 2020