KANDIDATI REPUBLIKAN NE VATER, APEL VOTUEESEVE SHQIPTARO – AMERIKANE

Kandidati republikan për Këshillin bashkiak të Nju Jorkut, avokati Aleksander Mici ishte mbreme në takimin promovues në Vatër .Ai u apeloi vatranëve dhe gjithë shqiptarëve që të shmangin indiferencen dhe të bëhen pjesë aktive e votimeve me qëllim që të kthehen në faktore në jetën komunitare. Z.Mici është I vetmi kandidat shqiptar pas terheqjes të M.Gjonaj që kandidonte për Këshillin bashkiak.