Kapen me lëndë narkotike dy banor të Gostivarit

Zyrtarët policor nga Sektori për punë të brendshme në Tetovë-Stacioni Policor në Gostivar, me 13.01.2019 rreth orës 23.45 në rrugën “Zhivko Brajkovski” në Gostivar i kanë arrestuar A.I.(24) nga Gostivari dhe T.S.(25) nga Banjica e Poshtme, tek të cilët është gjetur lëndë narkotike.

Personat janë mbajtur në Stacionin Policor në Gostivar për zbardhjen e tërësishme të rastit