Këngët e shpirtit bashkojnë Asim Gashin dhe Flora Gashin

Këngëtari i mirënjohur Asim Gashi solli bashkëpunimin me këngëtaren Flora Gashi. Nuk duhet shumë koment, mjafton ta shijoni prodhimin më të ri muzikor të dyshes.
Link