Këngëtari kërçovar Ylli Ajroja i këndon Uskanës (VIDEO)

Këngëtari i ri kërcovar, Ylli Ajroja ka sjellur për dëgjuesit e këngës së mirfilltë një këngë kushtuar Uskanës. Teksti dhe Muzika janë punuar nga Qamil Aliu, ndërsa kënga origjinale është Uskana – Uskana qyteti im i bukur.

Linku i këngës: