Këngëtari nga Hasi që braktis Londrën për të vazhduar karierën në Shqipëri

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Fatjon Brati quhet këngëtari i cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga Fatjon Brati mban titullin “A m’don hala” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive. Kënga “A m’don hala” premieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube, në ArkivaShqip kanal ky me mbi 3 .3 miljon subscribe.