Këngëtarja e re vlerësohet nga artistja e mirënjohur e muzikës shqiptare…!

Janë të shumta këngëtaret shqiptare sot dhe po aq të shumtë janë edhe ata që i ndjekin dhe i vlerësojnë. Një nga këto këngëtare e cila këndon live prej 10 vjetësh por gjithashtu ka edhe klipe të publikuara në youtube, është Adalena. Adalena njihet për zërin e saj të veçantë dhe në një nga videot e postuar prej saj në rrjetin social Instagram, zëri i saj dhe performanca është vlerësuar edhe nga një artiste e madhe si Shqipe Abazi.  Ajo i ka shkruar “Bravo” në komentin e saj dhe kjo e ka gëzuar pa masë këngëtaren e re.

Shembuj të tillë mbështetjeje dhe suporti duhet të jenë kryefjala e artit shqiptar.

View this post on Instagram

#sishteherapare

A post shared by A D A (@adaseferi) on