Kërkohet dorëheqja e Arben Taravarit nga posti i kryetarit të komunës së Gostivarit (FOTO)

Pasi Kryetari i Bashkësisë Lokale z.Sabri Baftijari dha dorëheqje të parevokueshme nga posti,menjëhere banorët e Çegranit reguan me lëvdata për të dhe të mërzitur për dorëheqjen, por me mllef të madh ndaj Kryetarit të Komunës së Gostivarit z.Arben Taravarit,përshkak dhënjen e koncesionit pa lejen e banorëve të Çegranit,siç theksoi z.Baftijari!